Description

Εταιρία

ΠΡΟΦΙΛ

Η Γαστεραία δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης από το 2002 και ειδικότερα στο catering από το 2006 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Τριλοφο Θεσσαλονίκης. Η Γαστεραία κατάφερε να γίνει η νέα εναλλακτική πρόταση στον χώρο των ιδιωτικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων μέχρι σήμερα με απόλυτα πετυχημένη πορεία στον χώρο της.
Η εταιρία επίσης διεύρυνε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην τροφοδοσία χωρών εστίασης οπως Οίκους Ευγηρίας, Ξενοδοχεία,Κυλικείων, Σχολείων, κλπ.  Η εμπειρία  και η τεχνογνωσία μας στον ιδιαίτερα απαιτητικο χώρο της τροφοδοσίας διασφαλίζει την παροχή υψηλής ποιότητος υπηρεσιών καθώς παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις  σε προγράμματα διατροφής ,κλπ.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και προέρχονται απο επιλεγμένους προμηθευτές με τους οποίους υπάρχει πολυετή συνεργασία γνωρίζοντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές ποιότητος με τις οποίες αυτοί λειτουργούν.

x

ΓΑΣΤΕΡΑΙΑ CATERING

Οργάνωση Εκδηλώσεων

Η εταιρία αναλαμβάνει να διοργανώσει για εσάς κάθε είδους εκδήλωση όπως δεξιώσεις, γεύματα εργασίας, κοκτέηλ, coffee breaks καθώς και τη γαμήλια δεξίωση σας, τη βάπτιση, το παιδικό πάρτυ, γενέθλια, συνεστιάσεις συλλόγων κλπ, προσφέροντάς σας γαστρονομικές και όχι μόνο προτάσεις, εγγυόμενες την απόλυτη επιτυχία.

Το κάθε μεμονωμένο γεγονός είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε φορά  μια καινούργια πρόκληση που θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες αποπνέοντάς σας ένα αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας και υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όποια και αν είναι η περίσταση, όσοι και αν είναι οι προσκεκλημένοι, η εταιρία Γαστεραία είναι πάντα στην διάθεσή σας για άψογο service και το ιδανικό μενού για τις εκδηλώσεις σας.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'Γαστεραία'

Η έμπνευση

“Η Γαστεραία είναι δέκατη από τις εννέα Μούσες. Η προστάτιδα των γευστικών απολαύσεων σύμφωνα με την Φυσιολογία της γεύσης.”

Της αρέσουν ιδιαίτερα οι πλαγιές όπου φυτρώνουν τα αμπέλια, όπου μοσχοβολούν οι πορτοκαλιές, τα δάση που βγαίνουν οι τρούφες, τα μέρη με πολύ κυνήγι και πολλά φρούτα. Θρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα αρωματικά χόρτα,τα μπαχαρικά και τα αρωματικά κρασιά.

ΓΑΣΤΕΡΑΙΑ CATERING

Γιατί εμάς

Σε συνδυασμό με τις απεριόριστες επιλογές μας σε χώρους με ξεχωριστό χαρακτήρα και άποψη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιτυχία κάθε σας εκδήλωσης με την υπογραφή μας. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του ΓΑΣΤΕΡΑΙΑ φαίνονται σε κάθε λεπτομέρεια. Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας μας έχει την ευθύνη ώστε η παρασκευή και η διακίνηση των εδεσμάτων της να γίνεται με συνθήκες που προβλέπουν αυστηροί κανόνες υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας. Θεωρούμε ότι σε θέματα ποιότητας δεν υπάρχουν συμβιβασμοί.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και προέρχονται απο επιλεγμένους προμηθευτές με τους οποίους υπάρχει πολυετή συνεργασία γνωρίζοντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές ποιότητος με τις οποίες αυτοί λειτουργούν.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Brands που μας εμπιστεύτηκαν

Η ΓΑΣΤΕΡΑΙΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης και ειδικότερα στο catering και κατάφερε να γίνει η νέα εναλλακτική πρόταση στον τομέα των επαγγελματικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, διανύοντας μέχρι σήμερα μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στον χώρο της.